Mor Brick Bronsky, lluitador i actor de pel·lícules Troma

Brick Bronsky a Mutantes en la Universidad 3

La Covid-19 es porta a una de les icones de la productora Troma. Va participar a Mutantes en la Universidad 2 i Sargento Kabukiman, entre d'altres.


El lluitador convertit en actor Brick Bronsky (nom real Jeff Beltzner) ha mort.

Així ho ha informat l'exlluitador Johnathan Holliday i amic de Bronsky, amb un comunicat el 23 d'agost. Diu "Amb el cor esfondrat, anunci amb tristesa la mort de Brick Bronsky aquest matí per COVID. Déu meu, amic."

Brick Bronsky va néixer el 1964 a Pennsylvania. Ja de jove es va interessar pel culturisme i va guanyar alguns premis, fet que el va portar a l'espectacle de Wrestling aconseguint fama. Els problemes amb els esteroides, i una malaltia degenerativa dels teixits cognitius. La malaltia, i un cert esgotament en el món de la lluita professional, el va portar a plantejar-altre horitzó: el cinema.

La seva relació amb el cinema va estar lligada a la productora Troma, i va protagonitzar alguns dels títols més emblemàtics d'aquesta empresa fundada per Lloyd Kaufman i Michael Herz. La seva primera incursió va ser en el clàssic Sargento Kabukiman (1990) en què va interpretar a Jughead. 

Posteriorment va protagonitzar Mutantes en la Universidad 2 (1991) i Mutantes en la Universidad 3 (1994), en el paper de Roger Smith. Aquest mateix any també va estar en Combat Shock, així com molt més endavant va participar al remake Return to Nuke 'Em High (2013).

També va barallar en un torneig contra Jean-Claude Van Damme a The Quest (1996), interpretant a un lluitador rus. Diuen que Van Damme li va incorporar a la producció després de conèixer-al Festival de Cannes.

Brick Bronsky ha mort per la Covid-19 amb cinquanta-set anys. Descansi en pau.  


Font: slamwrestling

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris