Nou pòster de SEANCE, protagonitzada per Suki Waterhouse


Seance, l'esperat debut com a director de Simon Barrett, guionista de The Guest, You're Next i Blair Witch.L'experiència de Barrett per explicar històries queda unit amb la seva col·laboració amb Dark Castle Entertainment, empresa productora de Seance responsable de pel·lícules de terror aclamades com L'Òrfena, House on Haunted Hill, o La Casa de Cera.

Adam Wingard (Godzilla vs Kong) és el productor.

La pel·lícula tracta sobre una noia que entra a la prestigiosa Acadèmia Edelvine. Poc després de la seva arribada, sis noies la conviden a unir-se a elles en un ritual nocturn, invocant l'esperit d'un exalumne mort que, segons els informes, s'oculta en els passadissos de l'edifici. Però abans del matí, una de les nenes està morta, deixant a les altres preguntant-se què poden haver despertat ...

Suki Waterhouse (Amor Carnal) protagonitza la pel·lícula. L'acompanyen Stephanie Sy, Inanna Sarkis, Madisen Beaty, Djouliet Amara i Ella-Rae Smith.

Ara com ara la pel·lícula no té data d'estrena a Espanya. A Estats Units s'estrena en algunes sales de cinema el 20 de maig, mentre que Shudder ho farà en la seva plataforma uns dies més tard.

Tràiler oficial de Seance de Simon Barrett:  Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris