'Orbital Era' és la nova pel·lícula de Katsuhiro Otomo

Segons Katsuhiro Otomo (Akira), Orbital Era serà una pel·lícula de ciència-ficció que transcorrerà a l'espai exterior, en un futur pròxim, i combinant elements de fantasia.


Per fi s'ha desvetllat el títol de la nova pel·lícula de Katsuhiro Otomo: Orbital Era. L'anunci ho va fer el mateix Otomo a l'Anime Expo de Los Angeles a través d'una conferència, que a més va servir per comentar alguns dels detalls tècnics, argumentals i creatius de la pel·lícula. Aquesta serà la tercera pel·lícula d'Otomo més enllà d'Akira i Steamboy, a més de puntuals col·laboracions a miniserials televisius.

Orbital Era actualment es troba en estat de producció, i segons va explicar Otomo a la conferència, serà una pel·lícula de ciència-ficció que transcorrerà a l'espai exterior. La pel·lícula seguirà la vida d'uns joves durant les quatre estacions de l'any que viuen en una colònia espacial.

Aquesta producció la duu a terme l'estudi Sunrise, el mateix estudi amb què Otomo va treballar per realitzar Gundam: Mission to the RiseFreedomHipira: The Little Vampire i Short Peace.

El productor de la pel·lícula és Motoki Mukaichi, i el distribuïdor japonès és Shochiku. Precisament Mukaichi va estar assegut al costat de Katsuhiro Otomo a l'Anime Expo i la seva presència va servir per conèixer la seva visió del projecte. Segons va comentar, hi ha certa ironia en el fet que el personatge principal d'Orbital Rise (la persona que apareix al pòster) sigui d'origen nord-americà, ja que el seu casc és de la CCCP. A aquest detall, Otomo va afegir que "tot i que la història està ambientada en el futur, en lloc d'arrelar-la a la ciència real, la història tindrà més d'un element de fantasia."

Katsuhiro Otomo no només dirigirà Orbital Era, sinó que també l'escriu a més s'està encarregant de dissenyar l'art conceptual de la pel·lícula. L'estudi Sunrise la descriu així:

La trama té lloc en un futur pròxim en una colònia espacial en construcció. És una història d'acció i aventura que segueix la vida d'alguns nens petits que sobreviuen en aquest ambient peculiar i de la societat a mesura que el destí els llença. La realitat trobada en el futur de la humanitat serà representada a través de la seva perspectiva.


A continuació us deixem amb el teaser tràiler d'Orbital Era:  



Fuente: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris