Palmarès: Les obres guanyadores del 25 Manga Barcelona

El palmarès d'obres guanyadores del 25 Manga Barcelona ha donat a conèixer els millors manga i anime publicats a l'Estat espanyol entre l'1 de setembre del 2018 i el 31 d'agost del 2019.


S'ha revelat el palmarès d'obres guanyadores del 25 Manga Barcelona. L'acte de lliurament de premis s'ha realitzat avui, dijous 31 d'octubre, a l'Auditori de Fira de Barcelona, ​​on els autors i les editorials guanyadores han pogut pujar a l'escenari a recollir la seva estatueta.

Les obres nominades van ser escollides inicialment pel públic a través del vot en línia, quedant seleccionades en cada categoria les tres obres més votades, de les quals posteriorment un jurat especialitzat ha hagut d'escollir les guanyadores. Aquest jurat estava compost per Josep Maria Berengueras, periodista d'El Periódico; l'autora Marta Salmons; Santi Casas, autor i professor de l'Escola Joso; Mónica Rex, redactora de Zona Negativa i Oriol Estrada, divulgador i assessor del 25 Manga Barcelona.

El palmarès està compost per les categories següents: Millor Shonen, Millor Shojo, Millor Seinen, Millor Kodomo, Millor Josei, Millor Màniga d'autor espanyol, Millor sèrie d'anime, Millor pel·lícula d'anime, Millor Live-Action, Millor Light Novel (novetat 2019) i Millor Fanzine de/o sobre màniga. Totes les obres que han participat en la gala de premis del 25 Manga Barcelona han estat obres de manga i animi publicades a Espanya entre l'1 de setembre del 2018 i el 31 d'agost del 2019.  



MILLOR SHŌNEN
The Promised Neverland. Kaiu Shirai, Posuka Demizu (Norma Editorial)


MILLOR SHŌJO
Yona, Princesa del Amanecer (Akatsuki no Yona). Mizuho Kusanagi (Norma Editorial)


MILLOR SEINEN
Golden Kamuy. Satoru Noda (Milky Way Ediciones)


MILLOR KODOMO
Animal Crossing. Sayori Abe (Norma Editorial)


MILLOR JOSEI
Catarsis. Moto Hagio (Ediciones Tomodomo)


MILLOR MANGA D'AUTOR ESPANYOL
Liquid Memories, el asesino del agua. Dani Bermúdez i Fidel de Tovar (Norma editorial)


MILLOR SERIE DE ANIME
Made In Abyss. (Selecta Visión)


MILLOR PEL·LÍCULA ANIME
A Silent Voice. (Selecta Visión)


MILLOR LIVE-ACTION

Alita: Ángel de Combate. (20th Century Fox)


MILLOR LIGHT NOVEL
Re:Zero - Empezar de cero en un mundo diferente. Shinichirô Ôtsuka, Tappei Nagatsuki (Planeta Cómics)


MILLOR FANZINE DE/O SOBRE MANGA
One Shot Jam. Iván Roca (Rockmedia) (VVAA)

Cap d'aquests premis té dotació econòmica. Tot i això, han servit a les editorials per deixar clar que Norma Editorial està arrasant entre els joves, i que Selecta Visión, un any més, segueix sense tenir competència al mercat de l'anime a l'Estat Espanyol.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris