'Paranormal' guanya tres premis en els AVN Awards 2021


Els Oscars del cinema per a adults ha donat a conèixer el Palmarès del 2021. Paranormal, de Jules Jordan Video, s'ha emportat tres premis.


Els AVN Awards 2021 ha donat a conèixer el palmarès. Coneguts també com els Oscars del cine porno, a l'edició d'aquest any -celebrada ahir 23 de gener- hi havia una presència destacada de produccions de gènere de terror que, òbviament, tenien sexe explícit.

Paranormal, pel·lícula que barrejava els exorcismes en un to d'humor i terror, ha obtingut fins a tres premis als AVN Awards 2021. Es tracta d'una producció de Jules Jordan Video i dirigida per Alan X.

Els premis que ha obtingut Paranormal són els de 'Millor escena de sexe en grup femení', 'Millor pel·lícula o antologia de dones en grup' i el de 'Millors efectes especials'

Les actrius que participen en la millor escena de sexe femení en grup són Emily Willis, Riley Reid i Kristen Scott. Això no obstant, cap ha guanyat el premi en categories individuals.



Pel que fa a les altres produccions de gènere de terror i ciència-ficció que participaven en la Gala, com eren A Real Picasso de Perverse Family, i Elf Zombie d'UnrealPorn, no han aconseguit cap premi. Tampoc l'actriu Anna de Ville (A Real Picasso) o el director de les tres pel·lícules Sona Martini ni la dissenyadora de producció i maquillatges Nicole Caponne.

Per conèixer el Palmarès complet dels AVN Awards 2021 clica aquí.


Aquest esdeveniment, organitzat per la revista Adult Video Network especialitzada en cinema per a adults, s'organitza presencialment a Las Vegas (Nevada) des de fa anys. A causa de l'actual situació de pandèmia per la Covid-19, els organitzadors han optat per celebrar la gala en línia.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris