Playboy celebra el capítol 1000 de 'One Piece' amb cosplays

La revista setmanal Playboy del Japó ha publicat un especial One Piece. Cosplays, el procés de creació del capítol 1000 del manga i columnes d'opinió.


La revista setmanal Playboy del Japó commemora els 1000 capítols del manga One Piece amb un especial cosplays One Piece. A la portada apareix la model Miyuu Ikeda (coneguda com "Michopa") disfressada de Nami.

   


Ikeda no només es caracteritza de Nami a la revista, també ho fa d'altres personatges del manga, com Chopper. Altres models es deixen veure disfressades, com la presentadora de televisió Reina Sumi, les idols Ayako Inokuchi i Tо̄mi, l'actriu Asuka Kawazu i la cosplayer professional Enako.

Playboy va publicar a YouTube un vídeo amb les models en una sessió de fotos:



Aquest número de Playboy dedicat a One Piece va sortir a la venda dilluns. No només apareixen cosplayers, la revista també explica el procés de producció i pistes argumentals del capítol 1000 del manga.

A més, fins a vuit celebritats japoneses com Einosuke Ichikawa, el comediant Ryōta Yamasato, l'esportista retirat Masahiro Yamamoto i l'escriptor Fuminori Nakamura, comparteixen el seu amor per One Piece.

Font: Playboy

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris