Pòster de 'Justine': Depravació i violència en l'adaptació de la novel·la del Marquès de Sade

La pel·lícula adapta la novel·la Justine o els infortunis de la virtut del Maqués de Sade. Dirigida pel mexicà Alex Hernández, la pel·lícula mostrarà escenes que barregen el sexe explícit i la violència extrema.


Fa uns mesos us vam parlar de Justine, una pel·lícula de terror extrem d'origen mexicà que és dirigida per Alex Hernández. El projecte segueix la seva producció i, a través del portal DV, avui podem veure el primer pòster de la pel·lícula.

Justine es basa en les desventures de l'escriptor francès Marqués de Sade (1740-1814), un dels màxims representants de la literatura eròtica. La pel·lícula explora les fantasies i fetitxismes treballats per Sade a la novel·la Justine o els infortunis de la virtut, donant forma així a un relat sàdic (terme que precisament prové pel nom de l'autor), carregat de depravació. El seu objectiu és aconseguir el plaer entre el semen i la sang.

L'argument oficial de Justine és el següent:

Justine és una adolescent que intenta preservar la seva virginitat, però en lloc de rebre ajuda és incitada a sucumbir al vici. La jove acabarà treballant com a serventa a la casa del Dr. Rodin, un home malvat obsessionat amb la virginitat que la convertirà en una víctima voluntària de les tortures més atroces i despietades guiades pel plaer.


Justine és una pel·lícula presentada pel cineasta Domiziano Cristopharo i tindrà distribució directa en DVD/BD a través de la distribuïdora TetroVideo, que a més també s'encarrega de coproduir la pel·lícula (conjuntament amb MyIndie Productions). Encara sense data exacta.

Pel que fa a Alex Hernández, aquest és un jove cineasta mexicà que promet ser el nou enfant terrible del seu país. Abans de Justine va dirigir Blood for Flesh, una brutal pel·lícula que recuperava el cinema de caníbals interpretant-lo en la seva versió més extrema: violació, tortures, gore i sexe explícit. També va participar en l'antologia Dark Web XXX amb el segment "The Prosperity of Vice".

El repartiment de la pel·lícula inclou els noms de Dan Zapata, Enrique Díaz Durán, Jacqueline Blanca Bribiesca, Juan Manuel Martínez i Marisela Plaza. El guió està signat per Alex Hernández i Juan Manuel Martínez.

A continuació podeu veure el tràiler oficial de Justine d'Àlex Hernández. El vídeo té contingut sexual explícit, per la qual cosa per veure'l heu de posar primer la contrasenya JUSTINE95. Per veure-ho cal clicar AQUÍ (només per a adults).


Aquest és el pòster de Justine, que ens sembla preciós:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris