Preestrena mundial de 'Dragon Ball Super: Broly'


Dragon Ball Super: Broly serà estrenada a l'estat espanyol el 22 de febrer gràcies a Selecta Visión, i l'espectador la podrà veure doblada en català.


Per fi ha arribat el dia per a molts ciutadans japonesos que estimen Bola de Drac. Avui, dimecres 14 de novembre, al centre de Tòquio, concretament a l'edifici Nippon Budokan, serà la preestrena mundial de Dragon Ball Super: Broly. No oblidem que l'estrena oficial de la pel·lícula al Japó serà el 14 de desembre i, per tant, aquesta preestrena es fa just un mes abans de fer-ho a tots els cinemes japonesos.


(Nippon Budokan)

Les persones que aniran a l'esdeveniment han estat seleccionades gràcies a un sorteig organitzat per les revistes V-Jump i Weekly Shonen Jump, i la projecció comptarà amb un aforament màxim de 1.000 persones. El sorteig consistia a repartir a l'atzar entrades per veure la pel·lícula entre els exemplars de la revista número 47 de la Weekly Shonen Jump (22 d'octubre) i el número de desembre de la V-Jump, que va sortir a la venda el 20 d'octubre. La pel·lícula es projectarà a les 11.15 en hora espanyola, per la qual cosa avui, al llarg del dia, ja podrem anar llegint els primers tweets de fans de Dragon Ball comentant les seves impressions. Abans de l'inici de la pel·lícula aniran a l'esdeveniment els actors de doblatge Masako Nozawa (Goku), Ryo Horikawa (Vegeta), Ryusei Nakao (Freezer), Bin Shimada (Broly) i Katsuhisa Hoki (Paragus) a més del director de la pel·lícula, Tatsuya Naganime.

Per cert, no oblideu que Dragon Ball Super: Broly serà estrenada a l'estat espanyol el 22 de Febrer gràcies a Selecta Visión, i l'espectador la podrà veure a cinemes doblada al català, euskera i castellà. 

ACTUALIZACIÓ: Finalment, la data d'estrena a Espanya serà l'1 de febrer..

De moment ja circulen algunes imatges de l'esdeveniment:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris