Punk i Gore a SPARE PARTS: Gladiadoras amb armes adherides als seus braços! [Tràiler]

Spare Parts és una pel·lícula d'acció i terror que es podrà veure al Festival de Sitges 2020. Ha estat dirigida per Andrew Thomas Hunt, que és un dels fundadors de l'empresa productora Raven Banner Entertainment.


Les integrants d'un grup de música punk MS.45 (referència al clàssic dirigit per Abel Ferrara), després d'un concert acaben sent personalitzades amb armes adherides als seus braços i són obligades a lluitar en una sorra com gladiadoras. Gairebé res! Doncs així és Spare Parts, una pel·lícula d'acció i terror que es podrà veure al Festival de Sitges 2020.

Spare Parts està dirigida per Andrew Thomas Hunt (Sweet Karma), que és un dels fundadors de l'empresa productora canadenca Raven Banner Entertainment. No obstant això, el guió està signat per David Murdoch i Svet Rouskov, i té aquest argument:

En un bar perdut enmig del no-res, les integrants del grup de punk Ms. 45 abrasa l'escenari amb la seva actitud. L'actuació impressiona particularment un fan que, poc després, atrau les noies en un parany per a sedar-les i ... personalitzar. Quan es desperten, el quartet es troba amb una arma adherida quirúrgicament al braç, i són forçades a lluitar com gladiadoras a la sorra, per al gaudi de l'Emperador i dels seus sàdics conciutadans.

Aquestes quatre gladiadoras punkarras estan interpretades per Michelle Argyris (Devil Seed), Emily Alatalo (The Scarehouse), Kiriana Stanton (Pure) i Chelsea Muirhead (Noms Pitch). L'actor Julian Richings (Llegenda Urbana, L'Home d'Acer) interpreta l'Emperador.

Spare Parts ha estat seleccionada per participar en festivals prestigiosos com Biffan (Corea del Sud), BIFFF (Bèlgica) i Fantaspoa (Brasil). La seva propera parada serà a Festival de Sitges 2020, on competirà en la secció Midnight X-Treme. 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris