Regal especial d'Akira Toriyama als primers espectadors de 'Dragon Ball Z: Resurrection F'


Avui és 18 d'abril del 2015, el dia F. "F" de Freezer, és a dir, el dia que Freezer ressuscita de les seves cendres per venjar-se dels Saiyans i ja de passada destruir la Terra. Doncs així és amics, avui al Japó s'ha estrenat la nova pel·lícula de Bola de Drac, anomenada Dragon Ball Z: Resurrection F.

De moment no hi han arribat gaires notícies, ni tampoc imatges de frikis disfressats, cues interminables, ni res per l'estil que demostri una vegada més que la gent està engrescada amb aquesta nova pel·lícula que ha escrit Akira Toriyama. De totes maneres sí que puc explicar alguns detalls que han envoltat aquesta estrena al Japó: segons podem llegir a http://www.animenewsnetwork.com/, als primers 1.5 milions d'espectadors que acudeixin avui a l'estrena de la pel·lícula en cinemes, rebran un obsequi especial per part d'Akira Toriyama, que és ni més ni menys que un llibre sobre la pel·lícula (o còmic, encara no se sap), a més de poder llegir-s'hi una presentació especial de l'autor, així com imatges sobre el procés de producció del còmic/pel·lícula, entre altres coses d'interès.



D'altra banda, aquests 1,5 milions d'espectadors rebran una targeta especial de Goku o Vegeta per al joc de cartes "Dragon Ball Heroes". I no s'acaba aquí! També rebran un tercer regal aquests espectadors: uns codis especials per desbloquejar característiques especials en cinc videojocs diferents de Bola de Drac.

Així que res, brau per aquests 1,5 milions d'afortunats per aquests tresors que amb el temps poden valer una petita gran fortuna. Des d'aquest bloc, una vegada m'assabenteu millor en el que consisteixen aquests obsequis ho informaré d'això.

Enllaçant amb el Saló del Còmic, un assistent ha preguntat a la conferència de presentació de novetats de l'editorial Planeta sobre una possible edició d'aquest llibre obsequi que comento més amunt. La resposta de Planeta ha estat que ja s'han interessat per aquest llibre, però que de moment no tenen ni idea de com és ni quins continguts té i, per tant, encara no poden valorar cap possibilitat.

La pel·lícula s'estrenarà als cines espanyols els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre del 2015, però crec que no cal ser gaire llest per imaginar que també podrem veure la pel·lícula al proper Festival de Sitges.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris