Shanpa, el nou personatge de 'Dragon Ball Super'


Un dels diaris més importants del Japó, el Mainichi Shimbun, ha revelat nous detalls de la propera sèrie de Bola de Drac: Dragon Ball Super. Concretament, ha revelat el nom d'un dels nous personatges que apareixerà a la sèrie, a Shanpa (faltarà veure quina serà la traducció espanyola), un personatge estèticament molt semblant a Bills, el Déu de la destrucció. Tal com es pot apreciar a la imatge (el tipus de més a la dreta), Shanpa, és un personatge gros que aparenta que serà "el dolent" amb què rivalitzarà Goku, Vegeta i companyia en aquesta nova aventura ideada per Akira Toriyama.



D'altra banda, la web europea de Toei Animation també ha confirmat el nombre d'episodis que tindrà Dragon Ball Super. En total seran 100, encara que la mateixa web al Japó no ho ha confirmat encara. A continuació mostro el tràiler oficial de la sèrie:




Finalment, també es va fer públic ahir el guió complet amb tots detalls del primer episodi de Dragon Ball Super, però he considerat poc apropiat informar-ne, ja que per a mi aquesta informació només és un espòiler, i sóc dels que opina que tota pel·lícula/sèrie cal veure-la sent l'espectador completament verge, per així aconseguir sentir tota la màgia del producte. En tot cas, sí que adjunto un parell de fitxes que integren tots els personatges que apareixeran a la sèrie, en què destaca Krillin, amb un aspecte molt més infantiloide si és que el comparem amb el que tenia a la saga de Magin Boo . També destaca que personatges com Dende, Ten Shin Han, Yamscha, Oolong i C-18 no apareixen a les fitxes, per la qual cosa podem sobreentendre que no tindran gaire protagonisme a la sèrie (encara que tampoc ho van tenir a la saga de Boo).  






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris