STUDIO 666 dels Foo Fighters estrena un nou tràiler

Els components de la banda protagonitzen aquesta pel·lícula de terror que servirà per promocionar el nou disc de Foo Fighters.


Si ets fan del grup de rock Foo Fighters has de saber que aquesta banda musical ha produït una pel·lícula de terror. Es titula Studio 666 i servirà per promocionar el seu proper disc.


En ella els components del grup es traslladen a la mansió d'Encino per a gravar el seu desè àlbum. Per desconeixença dels Foo Fighters, aquest lloc té un passat horripilant. Un cop a la casa, Dave Grohl (vocalista) es troba lluitant amb forces sobrenaturals que amenacen tant la finalització de l'àlbum com la vida de la banda.


El director de Studio 666 és BJ McDonell, experimentat director de fotografia y responsable de videoclips de grups de metall com Slayer o Exodus. La història original està pensada pel vocalista de Foo Fighters Dave Grohl i desenvolupada pels guionistes Jeff Buhler i Rebecca Hughes.


Tots els components de Foo Fighters participen en la pel·lícula. Col·laboren els actors Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen), Leslie Grossman, Jeff Garlin, Will Forte, i Whitney Cummings.


Studio 666 s'estrena a sales de cinema el 25 de febrer als Estats Units.


La MPAA, que és el sistema censor nord-americà, ha catalogat la pel·lícula amb una 'R' per “per a una forta violència i sang, llenguatge generalitzat i contingut sexual”.


Tràiler oficial de Studio 666:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris