Taika Waititi parla sobre 'Akira'

L'adaptació al cinema el manga/anime de Katsuhiro Otomo per part de la Warner Bros encara continua activa. El director de la pel·lícula, Taika Waititi, ha comentat en una entrevista que se segueix treballant a la pel·lícula, i suggereix que es podria estrenar en cinemes el 2023.


L'adaptació al cinema del manga/anime d'Akira és i serà un dels serials més importants que ha tingut el cinema en molts anys. L'última cosa a conèixer són les declaracions de Taika Waititi, la persona que presumptament dirigirà l'adaptació algun dia, en una entrevista publicada el divendres 25/10/19 al lloc web de notícies de videojocs IGN.

A l'entrevista Waititi explica que el retard de la producció d'Akira es deu bàsicament al fet que els guionistes estan treballant de valent amb el guió, i que la demora de l'inici de la producció ha hagut de deixar pas a una altra pel·lícula com és Thor 4: "Ara hem hagut d'endarrerir 'Akira' i posar-la a la cua després de 'Thor', i endarrerir-la un parell d'anys". Tot i això, les intencions de Taika Waititi és que la pel·lícula s'acabi produint tard o d'hora.



Aquestes declaracions contradiuen el que es va rumorejar fa uns mesos quan es va anunciar una "congelació" de la producció d'Akira per part de Warner Bros, ja que es deia que l'aturada era a causa de la recerca d'un càsting ideal.

L'adaptació al cinema d'Akira és una producció a càrrec de Warner Bros, i que tindrà Leonardo Di Caprio com a productor. El seu rodatge tenia previst començar ara a la tardor de 2019, i amb Taika Waititi com a director de la pel·lícula, havent-hi fins i tot una data d'estrena a cinemes prevista per al 21 de maig de 2021. De moment tocarà esperar un parell d'anys més perquè arrenqui la producció, ja que ara Waititi se centrarà a Thor 4, una nova pel·lícula de Marvel. Probablement, l'adaptació al cinema d'Akira tingui previst estrenar-lo el 2023.

Font: IGN, ANN 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris