Taurons ataquen banyistes al tràiler d'APEX PREDATORS

Bikinis, taurons famolencs i joventut despreocupada en la nova bogeria del cineasta Dustin Ferguson.


No ens cansarem de reivindicar a Dustin Ferguson com l'actual rei de cinema de sèrie Z actual (amb perdó de The Asylum). Si bé ara ha estat estrenada en sales de cinema catalanes Great White, el director de Kansas s'ha tret de la màniga una rèplica barata titulada Apex Predators (també coneguda com a "Jaws of Los Angeles" o "Los Angeles Shark Attack"), el pòster i tràiler ja està disponible.

El tràiler promet més bikinis, més taurons i més morts que la insípida Great White, tot i tenir una història diferent:

Les platges de Los Angeles han estat escenari de diverses morts de banyistes que han acabat mutilats. La policia comença a sospitar que es tracta d'un tauró rebel. Amb la tan esperada gran inauguració d'un nou ressort al costat de la platja propietat de Robert Clouse Williamson (Novak) molts banyistes s'acosten a la platja. Mentrestant, dos biòlegs marins, la Dra. Rebecca Mattei(Stevens) i la seva valenta companya, la Dra. Elaine. Ripley (Ghaffari), intentaran resoldre el cas i ajudar les autoritats locals a capturar l'animal abans que els banyistes siguin atacats pel tauró.

El repartiment és l'habitual en les pel·lícules de Dustin Ferguson: Brinke Stevens (La Casa de l'Àvia), Mel Novak (Bruce Lee 's Game Of Death), Dawna Lee Heising (RoboWoman), Maria Olsen (Paranormal Activity 3), Julie Anne Prescott (Teacher Shortage) i Vida Ghaffari (Eternal Code). També hi ha un paper per Alana Evans, actriu porno guanyadora d'un premi AVN el 2007.

Apex Predators és una producció de SoCal Cinema Studios, la productora de Dustin Ferguson. El director ha produït i realitzat amb la seva empresa paròdies de pel·lícules d'èxit de moment així com absurdes històries al límit de la ridiculesa, com 5G Zombies, Arachnado o RoboWoman. Cada any dirigeix ​​entre 3 i 5 pel·lícules.

Wild Eye Releasing llança al mercat Apex Predators a tot el món en Digital i DVD a partir de l'11 de maig.

Tràiler oficial Apex Predators


Tráiler oficial Apex Predators

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris