Taurons ataquen banyistes al trĂ iler d'APEX PREDATORS

Bikinis, taurons famolencs i joventut despreocupada en la nova bogeria del cineasta Dustin Ferguson.


No ens cansarem de reivindicar a Dustin Ferguson com l'actual rei de cinema de sèrie Z actual (amb perdĂ³ de The Asylum). Si bĂ© ara ha estat estrenada en sales de cinema catalanes Great White, el director de Kansas s'ha tret de la mĂ niga una rèplica barata titulada Apex Predators (tambĂ© coneguda com a "Jaws of Los Angeles" o "Los Angeles Shark Attack"), el pĂ²ster i trĂ iler ja estĂ  disponible.

El trĂ iler promet mĂ©s bikinis, mĂ©s taurons i mĂ©s morts que la insĂ­pida Great White, tot i tenir una histĂ²ria diferent:

Les platges de Los Angeles han estat escenari de diverses morts de banyistes que han acabat mutilats. La policia comença a sospitar que es tracta d'un taurĂ³ rebel. Amb la tan esperada gran inauguraciĂ³ d'un nou ressort al costat de la platja propietat de Robert Clouse Williamson (Novak) molts banyistes s'acosten a la platja. Mentrestant, dos biĂ²legs marins, la Dra. Rebecca Mattei(Stevens) i la seva valenta companya, la Dra. Elaine. Ripley (Ghaffari), intentaran resoldre el cas i ajudar les autoritats locals a capturar l'animal abans que els banyistes siguin atacats pel taurĂ³.

El repartiment Ă©s l'habitual en les pel·lĂ­cules de Dustin Ferguson: Brinke Stevens (La Casa de l'Ă€via), Mel Novak (Bruce Lee 's Game Of Death), Dawna Lee Heising (RoboWoman), Maria Olsen (Paranormal Activity 3), Julie Anne Prescott (Teacher Shortage) i Vida Ghaffari (Eternal Code). TambĂ© hi ha un paper per Alana Evans, actriu porno guanyadora d'un premi AVN el 2007.

Apex Predators Ă©s una producciĂ³ de SoCal Cinema Studios, la productora de Dustin Ferguson. El director ha produĂ¯t i realitzat amb la seva empresa parĂ²dies de pel·lĂ­cules d'èxit de moment aixĂ­ com absurdes histĂ²ries al lĂ­mit de la ridiculesa, com 5G Zombies, Arachnado o RoboWoman. Cada any dirigeix ​​entre 3 i 5 pel·lĂ­cules.

Wild Eye Releasing llança al mercat Apex Predators a tot el mĂ³n en Digital i DVD a partir de l'11 de maig.

TrĂ iler oficial Apex Predators


TrĂ¡iler oficial Apex Predators

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris