'Justine': Sexe explícit i violència extrema en l'adaptació de la novel·la del Marquès de Sade [Tràiler]

Justine és una pel·lícula gore amb sexe explícit dirigida pel cineasta mexicà Alex Hernández. Està inspirada en la novel·la Justine o els infortunis de la virtut de l'escriptor francès Marqués de Sade (1740-1814).


Recordeu-vos d'aquest nom: Alex Hernández. Aparentment, és un nom comú al territori llatí, però els més fanàtics del cinema ultragore sabran bé de qui parlem. Es tracta d'un jove cineasta d'origen mexicà que va debutar l'any passat amb Blood for Flesh ('Sang per a la carn'), una pel·lícula brutal que recuperava el cinema de caníbals interpretant-lo en la seva versió més extrema: violació, tortures, gore i sexe explícit.

Doncs bé, Alex Hernández es troba treballant a la seva següent pel·lícula: Justine, una pel·lícula basada en les desventures de l'escriptor francès Marqués de Sade (1740-1814), un dels màxims representants de la literatura eròtica. Justine explora les fantasies i fetitxismes treballats per Sade a la novel·la Justine o els infortunis de la virtut, donant forma així a un relat sàdic (terme que precisament prové pel nom de l'autor), carregat de depravació i violència sexual. El seu objectiu no és més que aconseguir el plaer entre el semen i la sang.

L'argument oficial de Justine és el següent:

Justine és una adolescent que intenta preservar la seva virginitat, però en lloc de rebre ajuda, és incitada a sucumbir al vici. La jove acabarà treballant com a serventa a la casa del Dr. Rodin, un home malvat obsessionat amb la virginitat que la convertirà en una víctima voluntària de les tortures més atroces i despietades guiades pel plaer.


Justine és una pel·lícula presentada pel cineasta Domiziano Cristopharo i tindrà distribució directa en DVD/BD a través de la distribuïdora TetroVideo. Encara sense data exacta.

A continuació podeu veure el tràiler oficial de Justine d'Àlex Hernández. El vídeo té contingut sexual explícit, per la qual cosa per veure'l heu de posar primer la contrasenya JUSTINE95. Per veure'l cal clicar AQUÍ.

Font: DV

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris