Tres pel·lícules remasteritzades de 'Bola de Drac Z' es projectaran a cinemes

L'esdeveniment se celebrarà entre setembre i novembre, i es projectaran les pel·lícules OVA Esclata el Duel (entre el 15 i 17 de setembre), i un programa doble de L'Últim Combat i Fusió (entre el 3 i 5 de novembre)

Alguna vegada has somiat poder veure les pel·lícules de Dragon Ball Z en una pantalla de cinema? Segurament sí, i per això el post que m'ocupa. Doncs bé, mentre esperem aquest gloriós 21 de desembre, que és el dia que s'estrenarà al Japó la nova pel·lícula de Dragon Ball Super, l'estudi d'animació Toei Animation juntament amb la promotora d'esdeveniments cinematogràfics Fathom Events, han organitzat per als mesos de setembre i novembre a Estats Units la projecció en cinemes de tres de les pel·lícules més emblemàtiques de Bola de Drac Z. Aquest esdeveniment servirà per promocionar la nova pel·lícula de Dragon Ball Super, que no oblidem que serà distribuïda internacionalment per la 20th Century Fox al mes de gener.

L'esdeveniment se celebrarà entre setembre i novembre, i es projectaran les pel·lícules OVA Esclata el Duel (entre el 15 i 17 de setembre), i un double feature de L'Últim Combat i Fusió (entre el 3 i 5 de novembre). Però això no és tot, i és que a més de la projecció de les pel·lícules en pantalla gran una altra novetat serà la remasterització d'aquestes, cosa que implicarà un nou doblatge en anglès. No s'han donat més detalls sobre aquesta nova remasterització que anirà a càrrec de Toei Animation, però segons la web de Fathom Events, i posant com a exemple la pel·lícula d'Esclata el Duel, diu que tindrà una durada de 80 minuts, 5 minuts més que el metratge original. Però en el cas de Fusió i L'últim Combat no sembla que hi hagi d'haver metratge afegit. Ja ho veurem, però és probable que a les tres pel·lícules hi pugui haver escenes noves inèdites.

La compra d'entrades serà possible ben aviat a través del web de Fathom Events. Val a dir que totes les entrades tindran un obsequi de Dragon Ball Z, com és una exclusiva trading card original de Broly (vegeu imatge inferior) pertanyent al joc de cartes de Dragon Ball Super, de Bandai.

A més, per a l'esdeveniment s'han creat uns pòsters promocionals exclusius (imatge superior). Només esperem que aquest esdeveniment creat per Toei Animation i Fathom Events tingui èxit i que aquesta iniciativa s'exporti a altres països. Dic jo, i això és una opinió personal, que Toei Animation haurà de treure el màxim rendiment comercial a aquestes tres remasteritzacions. Confiem.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris