Visitem la 'Dragon Ball World Adventure' i aquesta va ser la nostra impressió

La 'Dragon Ball World Adventure' es podrà visitar al 25 Manga Barcelona entre els dies 31 d'octubre i 3 de novembre. S'hi podran comprar figures exclusives S.H. Figuarts de Bola de Drac.


Una de les activitats estrella del 25 Manga Barcelona ha estat la celebració de la Dragon Ball World Adventure, una enorme exposició dedicada exclusivament a Goky i companyia en què els visitants podran participar en gimcanes, photocalls, jocs de taula, jugar a videojocs o veure'n una exposició amb les darreres novetats en figures de la franquícia, algunes de les quals es poden comprar en exclusiva per a l'esdeveniment.

Nosaltres vam poder visitar la Dragon Ball World Adventure i podem donar fe que els fans de Dragon Ball se sentiran com a casa. Recomanem molt fer la gimcana que proposa l'exposició, basada a trobar les set boles de drac per l'espai, una activitat que no és més que fer petites proves basades, per exemple, en lluitar al Dragon Ball Fighter Z, fer fotografies a diferents elements de l'exposició, així com respondre alguna pregunta de cultura general. És molt fàcil i acabar-la implicarà obtenir un desig per part del drac Shenron.

Més enllà de la gimcana, també podreu viciar-vos jugant al Dragon Ball Fighter Z desafiant el vostre amic per veure qui és el millor, o sinó desafiar-lo a jugar al joc de cartes Dragon Ball Super Card Game. Aquest darrer, si esteu interessats a fer una partida, tingueu en compte que haureu de fer força cua, ja que els participants necessiten el seu temps per acabar les partides. Ah, i per cert, just darrere de la zona de joc hi ha una petita botiga on es ven el Dragon Ball Super Card Game, per si no teniu paciència fent cua i us ve de gust millor jugar a casa.

El que sí que es doni obligada participació és fer-se foto amb totes i cadascuna de les figures de Dragon Ball repartides per la Dragon Ball World Adventure, la majoria d'elles recreacions gegantines de les figuretes de la línia S.H. Figuarts. Entre elles hi ha Kid Goku, Super-Bu, Cell i Goku. Més enllà d'aquests bustos de més de 2 metres, hi ha diferents photocalls repartits per l'exposició que estan força treballats, en els quals podreu fer-vos fotografies molt divertides i publicar-les a les vostres xarxes socials. I també atents a l'escenografia que recrea l'estadi del Torneig d'Arts Marcials, així com el drac Shenron gegant que penja del sostre de la Fira de Barcelona.



Finalment, no oblideu que la Dragon Ball World Adventure és també un mercat per adquirir les darreres novetats de S.H. Figuarts, concretament les figures següents:  


  • Son Goku Kid (S.H. Figuarts)
  • Goku Black Super Saiyan Rose (S.H. Figuarts)
  • Golden Frieza (S.H. Figuarts)
  • Ultimate Son Gohan (S.H. Figuarts)
  • Gogeta en Super Siyan Blue/ Super Saiyan (S.H. Figuarts)

Imatges de la Dragon Ball World Adventure:








Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris