Vols conquerir la galàxia? El professor Xavier Luri t'ho explica al V Sant Cugat Fantàstic

El professor Xavier Luri (Departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona) impartirà a Sant Cugat una conferència sobre la governabilitat de l'univers.


Doncs sí. Ja no cal que analitzis a fons la saga Star Wars o tot allò que relaciona amb Star Trek, ni tampoc que entrenis arts marcials com Son Goku. Només necessites anar als Cinemes Sant Cugat el pròxim dia 4 de maig, concretament a les 19 h, ja que serà allà on el professor Xavier Luri (Departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona) impartirà la conferència "Com conquerir la galàxia: guia teòrica i pràctica".

Com a punt, Xavier Luri no es dedica a fer monòlegs ni a estafar ningú, és algú que parlarà sobre la conquesta de la galàxia amb un to seriós i, per tant, instructiu. Nosaltres per si de cas prendrem apunts, mai se sap.



Altres conferències del V Sant Cugat Fantàstic:


A més de la conferència "Com conquerir la galàxia: guia teòrica i pràctica", el V Sant Cugat Fantàstic tindrà dues conferències més. La primera seguirà la tònica seriosa de la impartida per Xavier Luri, a més de seguir el leitmotiv del festival dedicat als extraterrestres, i es titularà "Els robots que vénen de l'espai". Anirà a càrrec del professor Jordi Ojeda, una autoritat pel que fa a ciència-ficció i que recentment acaba de treure a la venda el llibre Robots de Cine: de Maria a Alita. -->Diumenge dia 5 a les 18:30.

També es farà una altra conferència, però ja amb un to molt més diferent. Aquesta tercera es titularà "Els zombis i el cinema: una història d'amor" i anirà a càrrec del cineasta mallorquí James J. Wilson, en què repassarà com han evolucionat els zombis al llarg de la història al cinema. -->Divendres 3 a les 20 h.

I sense deixar els zombis, recordeu que el dissabte 3 hi haurà disponible un equip de maquilladors professionals de la indústria del cinema que maquillaran de zombi qui vulgui.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris