WRONG TURN: CAMÍ A L'INFERN, estrena a cinemes el 23 de Juliol [Tràiler]

L'actriu catalana Charlotte Vega protagonitza aquest reinici de la saga Camí Sagnant. Darrere de la pel·lícula hi ha els productors de Resident Evil i A 47 Metres


Selecta Visión torna a apostar pel cinema de terror. El 23 de juliol s'estrenen en sales de cinema d'Espanya Wrong Turn: Camí a l'Infern, el reboot de Km 666: Desviament a l'Infern (2003).

Wrong Turn és una de les sagues de terror més populars de les últimes dues dècades, havent collit fins a cinc seqüeles.

Darrere d'aquest reinici hi ha els productors de la saga Resident Evil i d'A 47 MetresWrong Turn: Camí a l'Infern explica una història alternativa que no té connexió amb les anteriors entregues de la saga, tot i que Alan B. McElroy, guionista de totes les pel·lícules de la saga Camí Sagnant, ha tornat a escriure el guió.

SINOPSI: Al desviar de la seva ruta de senderisme, Jen i els seus amics s'endinsen en les terres d'una comunitat oculta disposada a tot per protegir el seu estil de vida.

Mike P. Nelson dirigeix ​​la pel·lícula, i compta amb l'actriu catalana Charlotte Vega com a protagonista. Els acompanya el guanyador del Globus d'Or Mathew Modine (La Jaqueta Metàl·lica), Adain Bradley, Emma Dumont i Dylan McTee.

Wrong Turn: Camí a l'Infern s'estrena en cinemes doblada també al català, gràcies al suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el tràiler i pòster:  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris