'APARTAMENT 7A', la nova pel·lícula de terror de la directora de 'Relic'

Natalie Erika James continuarà explorant el gènere després del seu enlluernador debut com a directora a la terrorífica Relic.


Després de l'enlluernador debut com a directora de Natalie Erika James amb el terrorífic drama familiar Relic, la cineasta austral japonesa ja prepara la seva propera feina. Es titula Apartment 7A, i segons llegim al portal THR encara explorarà el gènere.


De la mateixa manera que a Relic, Natalie Erika James ha coescrit Apartment 7A al costat de Christian White, en el que és una coproducció entre Sunday Night Productions i Platinum Dunes.

El responsable de Sunday Night és el director/guionista/productor/protagonista de A quiet place, John Krasinski. Per part seva, Michael Bay, Andrew Form, i Brad Fuller són els productors de Platinum Dunes. Paramount distribuirà la pel·lícula.

Els detalls de la història són un misteri, però segons indica la font serà "un thriller psicològic".

El 12 de març de 2021 va ser estrenada Relic a sales de cinema espanyoles a través de Selecta Visión. Anteriorment, va ser presentada al Festival de Sitges 2020 a la Secció Oficial a Competició, en què va obtenir el premi a la Menció a la Direcció de Natalie Erika James.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris