Assetjament i brutal venjança a 'CERDITA' (2022) de Carlota Pereda

És l'adaptació al llargmetratge del curt Cerdita, guanyador d'un premi Goya el 2018. L'actriu Laura Galán interpreta una noia amb sobrepès que pateix bullying.


Assetjament escolar i venjança posterior a 'Cerdita', la nova pel·lícula de terror de la directora espanyola Carlota Pereda. La premissa d'aquest film és la fantasia de tot aquell que ha patit bullying a les escoles, com és l'empoderament i la posterior venjança sagnant contra els abusadors.


'Cerdita' parteix d'un curtmetratge del mateix títol produït el 2018. El llargmetratge serveix per a desenvolupar la història, i té aquest argument:


No tothom estima l'estiu. Per a la Sara, només vol dir enfrontar-se a un constant bombardeig de burles, judicis i abusos per part de les altres noies del seu poble. Però avui és diferent. Un misteriós desconegut arriba al poble i segresta els seus assetjadors. Finalment algú l'ha defensat. La Sara ho veu tot: la sang, el fang, el ganivet i la furgoneta en què els ha portat. I l'home desconegut l'ha vist. Un pacte sense paraules que cap dels dos trairà. Ara és còmplice. Una sèrie de crims sacsegen el poble i aviat comença una investigació.


La situació es desenvolupa en un remot poble espanyol on tothom es coneix i, per tant, no pots escapar de l'escrutini públic. Petit poble, gran infern. I això és el que pateix la Sara cada dia, una noia amb obesitat interpretada per l'actriu Laura Galán.


Recordem que el curtmetratge 'Cerdita' va ser seleccionat a més de 130 festivals arreu del món, a més d'haver rebut més de 30 premis, entre els quals el Goya i el Forqué al millor curtmetratge. Aquest projecte serà el primer llargmetratge de Carlota Pereda


Encara no s'ha publicat el tràiler oficial de 'Cerdita', però si que es pot veure un clip de la pel·lícula publicat per la seva presentació al festival de Sundance:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris