Charles Band presenta 'ATTACK OF THE 50 FOOT CAMGIRL' dirigida per Jim Wynorski

Full Moon Features produeix aquesta comèdia de terror protagonitzada per l'actriu Ivy Smith. La llegenda del cinema B-Z Jim Wynorski la dirigeix. 


Un dels mestres del cinema de sèrie B-Z dels anys 80 i 90 és Jim Wynorski (Chopping Mall, Dinosaur Island). Després d'anys de realitzar produccions irrellevants ara prepara l'estrena de la comèdia de terror 'Attack of the 50 Foot Camgirl', produïda per Full Moon Features de Charles Band (Puppet Master).


La història ens presenta a Beverly Wood, una de les grans estrelles de les xarxes socials. Milions de fans se subscriuen a la seva sexy cam i compren els seus productes. Sembla que tothom l'estimi, excepte el seu marit i una tal Fuschia que treballa amb ella, i tots junts planegen una trama per fer caure a Beverly de la popularitat i apropiar-se del seu imperi en línia per sempre.


Fuschia crear un producte exclusiu per a Beverly Wood, el "Unholy Meat-rimony", que acaba produint a la bella cam girl efectes secundaris que la converteixen en una geganta. Amb proporcions bestials, l'influencer de 50 peus es fa molt gran, i ara prepara la seva venjança.


'Attack of the 50 Foot Camgirl' és una comèdia absurda basada en el clàssic de ciència-ficció 'L'atac de la dona de 50 peus' (1958) dirigida per Nathan Juran. El 1993 es va estrenar una telemovie amb el mateix títol protagonitzada per Daryl Hannah.


La protagonista femenina i dona de 50 peus és l'actriu Ivy Smith. Jim Wynorski dirigeix, partint d'un guió escrit per Kent Roudebush (Evil Bong 666).


L'estrena d''Attack of the 50 Foot Camgirl' serà aquesta primavera en exclusiva al canal Full Moon Features i al canal Amazon Prime de Full Moon. De moment, gaudiu de la presentació del film per part del productor Charles Band, l'actriu Ivy Smith i Jim Wynorski:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris