El còmic 'Vampire Hunter D: Message from Mars' ja té data per reservar

Està basat en una història curta titulada "Message from Cecile" que l'autor original Hideyuki Kikuchi mai va arribar a dibuixar.


L'esperat còmic Vampire Hunter D: Message from Mars està a punt de veure la llum. I és que a través de les xarxes socials s'ha compartit una pàgina de Kickstarter on a partir del dimecres 26 de gener es podrà fer la reserva del volum.


Hideyuki Kikuchi, autor del manga original Vampire Hunter, s'ha mantingut al marge de la creació d'aquest còmic. No obstant això, Vampire Hunter D: Message from Mars parteix d'una idea curta de l'autor japonès titulada “Message from Cecile” que mai va arribar a dibuixar. Aquest nou còmic de Vampire Hunter ha sigut creat als Estats Units amb el dibuix de Ryan Benjamin i amb l'entitat de Richard Friend.


El procés de creació d'aquest còmic va iniciar el 2016. Pels estralls de la pandèmia de la Covid-19 l'equip creatiu ha hagut d'endarrerir el llançament del còmic gairebé dos anys, però segons una carta enviada als fans gràcies a les vaccinacions van poder tornar a l'oficina i així concloure la creació del còmic.


Per ara no hi ha una data de llançament exacte. En tot cas, estigueu alerta el proper dimecres 26 de gener a la pàgina de Kickstarter quan es donaran més detalls sobre Vampire Hunter D: Message from Mars.


Afegim que aquesta és la portada en tapa dura (provisional):



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris