'EL PÁRAMO' és la pel·lícula més vista a Netflix (de parla no anglesa) la darrera setmana

El debut al llargmetratge del barceloní David Casademunt està triomfant a Netflix. Ja és de les més vistes a la plataforma a tot el món.


Una pel·lícula catalana com la més vista a Netflix la darrera setmana? Doncs si, 'El Páramo'. Aquesta producció de Rodar y Rodar que suposa el debut al llargmetratge del barceloní David Cadasemunt ha aconseguit ser la pel·lícula de parla no anglesa més vista a Netflix la darrera setmana.


Acumula en set dies gairebé 12 milions d'hores reproduint-se a les llars de tot el món, a una distància de 4,5 hores del segon film del llistat, que és '4 metà'. I per si no n'hi hagués poc, 'El Páramo' és la cinquena pel·lícula de Netflix més vista a tot el món la darrera setmana.


Font: Netflix


'El Páramo' va ser presentada al Festival de Sitges 2021 a dins de la seva Secció oficial a Competició, i malgrat no obtenir cap premi al palmarès igualment va rebre una excel·lent opinió per part de la crítica.


Aquesta producció de l'empresa catalana Rodar y Rodar va produir 'El Páramo' a una zona inhòspita de Teruel, a més de rodar els interiors del film a Barcelona. L'idioma de la pel·lícula és el castellà.


Aquest és un film de terror sobrenatural amb monstre inclòs que ens parla sobre la por, a través de la mirada d'un nen d'onze anys. Està protagonitzada per Inma Cuesta, Roberto Álamo i Asier Flores.


'El Páramo' es va estrenar a Netflix el 6 de gener de 2022. Podeu llegir la nostra crítica AQUÍ. També podeu llegir l'entrevista que vam fer a en David Casademunt comentant la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris