El tràiler d''A BANQUET' serveix un plat ben retorçat de terror psicològic

Descobreix el tràiler del debut com a directora de Ruth Paxton, una de les cineastes més prometedores del cinema anglosaxó.


IFC Films ha fet públic el tràiler d''A Banquet', un psicodrama de terror que s'estrenarà el febrer a plataformes nord-americanes.


L'escocesa Ruth Paxton ha dirigit la pel·lícula, en el que és el seu debut al llargmetratge. Val a dir que no li falta talent, ja que va ser guanyadora de la millor dona directora al 12è Festival de curtmetratges de Londres per la seva pel·lícula 'Pulse'. Aquest cop a 'A Banquet'. Ha desenvolupat un guió de Justin Bull (Marge). La història té aquest argument:


La mare vídua Holly es posa a prova radicalment quan la seva filla adolescent Betsey experimenta una il·luminació profunda i insisteix que el seu cos ja no és el seu, sinó al servei d'un poder superior. Lligada a la seva fe recent, Betsey es nega a menjar, però no perd pes. En un dilema agònic dividit entre l'amor i la por, Holly es veu obligada a enfrontar-se als límits de les seves pròpies creences.


Sienna Guillory, Jessica Alexander, Ruby Stokes i Lindsay Duncan protagonitzen aquest film íntim i brutal.


Tea Shop Productions i Riverstone Pictures produeixen la pel·lícula. Va ser presentada al Festival de Canes, on IFC Film la va adquirir pel mercat nord-americà. Després va ser presentada al públic al Festival de Toronto 2021 i, per tant, la pel·lícula va passar de llarg dels festivals de cinema catalans.


La distribuïdora IFC Films és la mateixa que ha distribuït films tan rellevants com 'The Wind' i 'Beyond the Gates', ambdues distribuïdes també a l'Estat espanyol a través d'altres distribuïdores. En tot cas, sense IFC Films, no hagueren tingut sortida els films citats.


Veient el tràiler esperem i desitgem que alguna distribuïdora doni una oportunitat a 'A Banquet' i pugui ser mostrada als nostres cinemes o plataformes. Veieu sinó:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris