El tràiler de 'RED GHOST: NAZI HUNTER' deixa la neu pintada de sang

Una producció russa ultraviolenta de caràcter patriòtic sobre un guerriller que lluita contra la invasió nazi a la URSS.


La caiguda dels Nazis va començar amb la seva incursió a la Unió Soviètica. La Wehrmacht va posar el seu punt de mira en Stalingrad, però no comptaven amb temperatures sota zero i la fam, a més de la guerra de guerrilles que es va lliurar pel seu camí. Un malson congelat. I entremig de tot això, us imagineu un guerriller soviètic anomenat The Red Ghost que decideix plantar cara despietadament als nazis? Doncs d'això tracta la pel·lícula 'Red Ghost: Nazi Hunter'.


El tràiler oficial de 'Red Ghost: Nazi Hunter' l'ha estrenat Dark Sky Films i ofereix molta acció, violència, personatges pintorescs i pinzellades còmiques, que tot plegat ens recorda el cinema de Quentin Tarantino. Un film esbojarrat que promet ser ben entretingut:



Situem-nos. L'argument oficial de la pel·lícula és aquest:


Vyazma, URSS. Segona Guerra Mundial, 1941. Un llop solitari conegut com a Red Ghost (fantasma vermell), vaga pels boscos russos matant nazis. És tan destructiu que una unitat especial de la Wehrmacht rep l'ordre de buscar-lo i matar-lo. Paral·lelament, una banda de soldats soviètics darrere de les línies enemigues camina entre la neu amb l'esperança de trobar seguretat, calidesa i vodka. En canvi, es troben atrapats en una granja i envoltats per la unitat de la Wehrmacht contra la qual han de lluitar fins a la mort, però no sense l'ajuda de The Red Ghost.


'Red Ghost: Nazi Hunter' és una pel·lícula russa dirigida per Andrey Bogatyrev de caràcter patriòtic. Per ara no hi ha data d'estrena a Catalunya. En canvi, el 15 de febrer s'estrena a plataformes als Estats Units.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris