Els enemics a 'DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO' de l'Exèrcit de la Cinta Vermella

La pel·lícula número 21 de Bola de Drac s'estrena a cinemes del Japó el 22 d'abril de 2022. 


Aquest 2022 Bola de Drac estrenarà una nova pel·lícula, que es titula 'Dragon Ball Super: Super Hero', i que tindrà el personatge de Son Gohan i la seva transformació com a Súper Saiyan com a eix argumental principal.


SINOPSI: Torna l'Exèrcit de la Cinta Vermella (Red Ribbon) amb dos personatges rivals anomenats Gamma 1 i Gamma 2, que aparentment seran enemics a batre per Goku, Cor Petit, Son Gohan i companyia.


Ara bé, el que s'evidencia al tràiler de la pel·lícula és que Son Gohan tindrà una rellevància superior a la resta de personatges. Vegeu el tràiler:



Com dèiem el rival a batre serà un com més l'Exèrcit de la Cinta de Vermella, qui ja ha donat alguns maldecaps a Goku i els seus amics en el passat. Per a la pel·lícula, el creador de Bola de Drac Akira Toriyama, hi ha dissenyat nous personatges que, siguin androides o no, seran els malvats en aquesta nova pel·lícula.


A través del Twitter oficial de 'Dragon Ball Super: Super Hero' els hem conegut millor:


CARMINE: És el xofer de Magenta. També és algú molt servicial i vesteix elegant i, com el seu títol indica, de color vermell.



MAGENTA: És el president de Red Pharmaceutical. S'ha posat en contacte amb el Dr. Hed per a reconstruir l'Exèrcit de la Cinta Vermella.



DR. HED: Científic genial contractat per l'exèrcit de la cinta vermella. Té la tecnologia per crear androides excepcionals.



GAMMA 2: La segona màquina Androide creada pel Dr. Hed. Vesteix una capa blava. És un personatge de caràcter tranquil, però és un enemic a tenir en compte quan s'uneix amb Gamma 1.



GAMMA 1: El primer Androide creat pel Dr. Hed. Vesteix una capa vermella. Personalitat tranquil·la i lleial.


'Dragon Ball Super: Super Hero' és la pel·lícula número 21 de la franquícia. S'estrena a cinemes japonesos el 22 d'abril de 2022.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris