Els zombis de 'MALNAZIDOS' arriben als cinemes l'11 de març

Feixistes i Republicans uneixen esforços per plantar cara als zombis en plena Guerra Civil Espanyola.


Sony Pictures ha anunciat que “MalnaZidos” finalment s'estrena a sales de cinema l'11 de març de 2022 després de patir nombrosos endarreriments. Recordem que aquesta pel·lícula de zombis espanyola ambientada en la Guerra Civil va ser el film inaugural de Festival de Sitges 2020.


Basada en la novel·la “Noche de difuntos del 38” de Manuel Martín Ferreras, els directors Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro l'han portat a la gran pantalla sota el títol “MalNazidos”. El guió ha anat a càrrec de Jaime Marqués Olarreaga.


La història explica com després de mesos de lluita i milers de morts per la Guerra Civil, finalment el Capità de 5a Brigada Jan Lozano cau com a presoner. L'única manera de salvar-se la pena de mort és fer front a una missió impossible en un camp enemic. Ara bé, tant feixistes com republicans tindran un adversari superior al qual hauran d'unir esforços per lluitar contra ells: una orde de morts vivents.


Els actors Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, María Botto, i Sergio Torrico, entre altres, protagonitzen aquesta coproducció de Telecinco Cinema, Cactus Flower Producciones (catalana), La Terraza Films, i Ikiru Films (catalana).


MalNazidos” no ha sigut doblada al català.


Us deixem el tràiler final de “MalnaZidos” que ha publicat Sony Pictures:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris