Esperits malignes al tràiler de 'THE RED BOOK RITUAL'

“Un llibre, un joc… una porta oberta al mateix infern”.


L'empresa neozelandesa especialitzada en cinema de terror Black Mandala ha fet públic el tràiler oficial de 'The Red Book Ritual'. És una antologia d'històries de por que compta amb Ariel Luque com a director i guionista de la història central, i està protagonitzada (entre d'altres) per Bruno Giacobbe, Agustín Olcese, Marlene Pedersen Chauviere i Valeria San Martín.


Com dèiem es tracta d'una antologia, i la pel·lícula acull a altres prestigiosos directors de caràcter internacional com Dean Puckett, Chris Beyrooty, Dean Law, Daniel J. Phillips i Jiwon Moon.


SINOPSI: Tres amics decideixen jugar a “El Llibre Vermell”. El que no saben és que a la casa que habiten el mal espera ser alliberat; fa molt de temps una bruixa va morir com a part d'un ritual satànic. Comença el joc i cada pregunta que fan els acosta més i més a ella…


Aquest llibre roig funciona com a catalitzador d'esperits, i uns joves se n'aprofiten. La pregunta de rigor per iniciar el ritual és: “Llibre vermell, puc entrar al teu joc?” El llibre revelarà les respostes a totes les preguntes que se li formulin, però és important saber que aquest no pot finalitzar fins que el mateix llibre ho indica… ara bé, què passa si l'amfitrió és un ens maligne amb set de sang?


Per ara pots gaudir del terrorífic tràiler de 'The Red Book Ritual':



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris