HBO Max produeix 'FINAL DESTINATION 6' amb el director de 'Spiderman: No Way Home'

 

La saga Destino Final tindrĂ  una sisena entrega dirigida Jon Watts, el director del moment per la seva gran feina a Spiderman: No Way Home.


Segons informa Variety, el director de l'aclamada 'Spiderman: No Way Home', John Watts, Ă©s l'escollit per HBO Max per a dirigir la sisena entrega de la saga Final Destination. Aquesta saga va començar l'any 2000, i fins avui l'Ăºltima entrega va ser estrenada el 2011 amb Final Destination 5.


Aquesta sèrie de pel·lĂ­cules agrupen a joves atractius que lluiten per escapar del mĂ©s terrible destĂ­, la mort. Aquesta fĂ³rmula va conjurar legions de fans arreu del mĂ³n, als que nosaltres ens sumem. NomĂ©s podem dir que esperem amb ganes aquesta nova entrega que prepara HBO Max i el director de moda del moment, Jon Watts.


El guiĂ³ de la pel·lĂ­cula el signen el guionista de 'Scream' (2022) Guy Busick i Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games), perĂ² encara no se sap res sobre la histĂ²ria. Ara bĂ©, Jon Watts, que a mĂ©s de Spiderman: No Way Home tambĂ© va fer calaix amb un film de terror anomenat Clown, si que s'ha pronunciat sobre Final Destination 6:


Tant la Dianne com jo hem estat grans fans de Final Destination des del principi", va dir Watts. "Per tant, poder participar en l'elaboraciĂ³ d'una nova histĂ²ria amb l'equip original i New Line serĂ  divertit i emocionant.


Tenim les dents ben llargues ara mateix. No obstant aixĂ², ens incomoda conèixer que seqĂ¼eles de franquĂ­cies esperades pels fans com la nova entrega de La Matança de Texas, Evil Dead Rise, o Final Destination 6 seran totes elles estrenades a plataformes. Què en penseu?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris