HBO Max produeix 'FINAL DESTINATION 6' amb el director de 'Spiderman: No Way Home'

 

La saga Destino Final tindrà una sisena entrega dirigida Jon Watts, el director del moment per la seva gran feina a Spiderman: No Way Home.


Segons informa Variety, el director de l'aclamada 'Spiderman: No Way Home', John Watts, és l'escollit per HBO Max per a dirigir la sisena entrega de la saga Final Destination. Aquesta saga va començar l'any 2000, i fins avui l'última entrega va ser estrenada el 2011 amb Final Destination 5.


Aquesta sèrie de pel·lícules agrupen a joves atractius que lluiten per escapar del més terrible destí, la mort. Aquesta fórmula va conjurar legions de fans arreu del món, als que nosaltres ens sumem. Només podem dir que esperem amb ganes aquesta nova entrega que prepara HBO Max i el director de moda del moment, Jon Watts.


El guió de la pel·lícula el signen el guionista de 'Scream' (2022) Guy Busick i Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games), però encara no se sap res sobre la història. Ara bé, Jon Watts, que a més de Spiderman: No Way Home també va fer calaix amb un film de terror anomenat Clown, si que s'ha pronunciat sobre Final Destination 6:


Tant la Dianne com jo hem estat grans fans de Final Destination des del principi", va dir Watts. "Per tant, poder participar en l'elaboració d'una nova història amb l'equip original i New Line serà divertit i emocionant.


Tenim les dents ben llargues ara mateix. No obstant això, ens incomoda conèixer que seqüeles de franquícies esperades pels fans com la nova entrega de La Matança de Texas, Evil Dead Rise, o Final Destination 6 seran totes elles estrenades a plataformes. Què en penseu?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris