Històries de fantasmes al voltant d'una foguera a "CAMPFIRE"

Nombrosos talents del gènere fantàstic i terror s'apleguen a aquesta antologia d'històries de por que s'estrenarà per Halloween.


Aquest octubre amb motiu de la celebració de la nit de Halloween s'estrenarà una pel·lícula de terror d'aquelles que remet a la nostra infància, d'aquelles que ens porten als campaments d'estiu on s'explicaven històries de por al voltant de la foguera. El seu títol no podia ser més oportú: "Campfire".


Produïda per Nick Benson (Tremors) i Mick Strawn (Nightmare of Elm Street 4), per ara només es disposa d'un breu tràiler més misteriós que terrorífic. També hi ha disponible la fitxa de producció, i realment està plena d'estrelles del gènere fantàstic. Anem a pams.


L'argument de la pel·lícula es divideix en sis històries de por que s'expliquen al voltant d'una foguera, i, per tant, "Campfire" és una antologia de contes de terror. Les sis històries han estat escrites per John Lohmann. Ara bé, els directors de cada una d'elles no han estat confirmats.


Els actors i actrius de "Campfire" són un gran atractiu per l'espectador. Es compon principalment de Ken Foree (Zombi), Denise Crosby (Pet Semetary), Dee Wallace (E.T., The Howling, Cujo), Martin Klebba (Jurassic World), Lisa Wilcox (Nightmare of Elm Street 4 & 5), Daniel Roebuck (The Munsters), Chester Rushing (Stranger Things), i Matty Cardarople (Stranger Things).


I atractiu també és el camp dels maquillatges i efectes especials. Per una banda, l'especialista en F/X Kenneth Calhoun (Jurassic World, X-Men Apocalypse, Captain America: Civil War) farà que "Campfire" sigui una experiència espectacular; i per altra banda, Claire Amadea (Prospect, Pig, The Stairs) s'encarrega dels maquillatges perquè tot es vegi terrorífic.


Res més nostàlgic que gaudir de bones històries de por al voltant d'una foguera, no? Esperem amb ganes els noms dels directors/es i el tràiler oficial de la pel·lícula. En farem el seguiment. De moment, gaudi del teaser:



També pots seguir l'avenç de la producció a la pàgina oficial de Facebook o a la web oficial.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris