Hormones femenines alterades al tràiler de 'MENOPAUSE'

Les dones es converteixen en màquines de matar homes després de patir una alteració del seu cicle menstrual.


“¿Qui diu que la sang s'atura?” Diu l'eslògan de 'Menopause'. Evidentment, es refereix al cicle menstrual de les dones que es produeix cada vint-i-vuit dies, i que amb la menopausa s'atura per sempre. Ara bé, aquesta pel·lícula independent nord-americana ho aprofita en clau de gènere de terror per fer sàtira i fer brollar la sang d'altres llocs que de la vagina.


SINOPSI: Un eclipsi solar sembla interferir amb el cicle menstrual de les dones a tot arreu i causa estralls en les seves hormones. El resultat és la necessitat de matar tots i cadascun dels homes que veuen.


Desconeixem si a Irene Montero li agrada aquest plantejament, però estem segurs que la CUP l'aprovaria després de qüestionar-la en una de les seves assemblees.


El que potser no agradarà tant al sector feminista és que 'Menopause' ha sigut escrita i dirigida per un home, per Joshua Nelson, un jove director tanmateix amb molt de bagatge en el món del curtmetratge.


Les femme fatales sobrehormonades del repartiment són les actrius Glenn DelGrosso, Kelly Fine, Amanda Gonzalez, Debra Holtzman, Suzanne Johnson, Carrie Plumley, Jenn Nobile, Katie Raulerson, i Kaela Rivera. També hi ha algun home (pobrets) que són Steve Andriolo, Jeff Clark Jr., i Antonio Evez.


Bayview Entertainment distribueix en DVD 'Menopause', i surt a la venda el 22 de febrer. Ja pots fer la reserva.


Feu una primera aproximació a aquestes màquines de matar menopàusiques al tràiler de 'Menopause':



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris