Tàvecs assassins ataquen al tràiler d''INSECT'

Un eixam de tàvecs assassins ataca un grup de joves. És la nova producció de terror de The Asylum, prevista per al 26 de març.


La productora Asylum, especialitzada en cinema de fantasia, terror i ciència-ficció de Sèrie Z, prepara l'estrena de la darrera producció titulada Insect. El 26 de març serà estrenada a plataformes i DVD.

Riccardo Paoletti n'és el director, partint d'un guió escrit per Giacomo Durzi, Andrea Garello i Carlo Giudice. Té aquest argument:

Durant un cap de setmana, un grup d'amics, amagats en una casa aïllada a les muntanyes, són atacats per un eixam de tàvecs assassins que s'alimenten de carn humana.


Insect està protagonitzada per Alessio Lapice, Cristina Marino, Salvatore Langella, Filippo Tirabassi, i Maria Grazia Giannetta.

El tàvec, és un insecte de dues ales que pot arribar a mesurar fins a 2,5 cm molt semblant al borinot. Es troben a països llatinoamericans com Xile i Argentina. S'alimenten amb un aparell tallador-xuclador que talla l'epidermis generant una acumulació de sang que després és succionada per l'insecte.

El tràiler mostra el que promet, ni més ni menys:



The Asylum és una productora independent dels Estats Units que també distribueix pel·lícules de baix pressupost. Va ser fundada per David Michael Latt, David Rimawi i Sherri Strain el 1997. Entre les seves creacions més notables estan Sharknado, la sèrie Z Nation i Titanic 2.

Font: DC

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris