Isabelle Fuhrman explica com ha tornat a ser la nena Esther a 'ORPHAN: FIRST KILL'

L'actriu Isabelle Fuhrman té ara 24 anys, i interpreta a Esther a la preqüela Orphan: First Kill. Esther té 9 anys. Com s'ho han fet per revertir l'envelliment? Ella mateixa ho explica.


Esperem amb ganes l'estrena de la preqüela “Orphan: First Kill”, la que explica l'origen de la nena Esther que ens va esgarrifar el 2009 a “Orphan” (“La Huérfana” titulada al castellà).


Ja han passat tretze anys des de l'estrena d'”Orphan” i l'actiu que va interpretar a Esther, Isabelle Fuhrman, té ara té 24 anys. Ara ja és tota una dona físicament parlant, llavors, molts es pregunten com s'ho farà per interpretar a una nena. Ella mateixa ho detalla.


Ha sigut a través d'una entrevista que li han fet al portal THR fa uns dies, i li van fer la pregunta del milió. Si ara Isabelle Fuhrman té 24 anys, com s'ho farà per interpretar físicament a una nena? Diu:


M'encanta el repte de poder interpretar a un nen perquè mai no s'ha fet al cinema [...] Vaig dir: "Oh, un adult no ha repetit mai el paper que van interpretar quan era nen". Will Smith, per exemple, va fer recentment aquella pel·lícula [Gemini Man] en què envelleixen algú, però per repetir un paper que tu has fet literalment de petit com a adult mai s'havia fet abans. És una mica impossible. I ho vam fer.” I afegeix “No vam utilitzar efectes especials, no vam fer servir cap truc de maquillatge boig. I crec que això és el que fa que la pel·lícula funcioni, perquè realment no pots entendre com m'assemblo tant a una nena de nou anys, però sí. I és realment esgarrifós.


Orphan: First Kill” ha estat dirigida per William Brent Bell (The Boy) i ja està finalitzada. Fa un temps, el director va comentar que per convertir a Isabelle Fuhrman en una nena no van fer servir efectes especials impossibles, sinó tècniques de la vella escola, com perspectives forçades, angles de càmera, i trucs amb la llum.


Sembla que els efectes funcionen de meravella, i Fuhrman finalitza amb “Jo hi era cada dia (set de rodatge). Conec tots els trucs, i ara estic molt pertorbada, perquè d'alguna manera torno a tenir nou anys, i no té cap sentit...”.


“Orphan: First Kill” distribueix Paramount a sales de cinema aquest 2022. No hi ha data d'estrena. Tampoc pòsters ni imatges oficials de la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris