James Wan i Jason Blum produeixen 'M3GAN' amb l'actriu Allison Williams (Get Out)

Un thriller de terror sobre els perills de la intel·ligència artificial que s'estrenarà a cinemes el 13 de gener de 2023.


Les productores Universal Studios, Blumhouse i Atomic Monster uneixen esforços per crear 'M3GAN' un thriller de terror que treballa els perills de la intel·ligència artificial. James Wan i Jason Blum son els productors del film.


Allison Williams és una de les reines del crit més actuals després de deixar una bona imatge a films com 'Get Out' i 'The Perfection'. Serà la seva cinquena pel·lícula, i tercera de terror.


Segons llegim a Deadline 'M3GAN' s'estrenarà a sales de cinema el divendres 13 de gener de 2023, així que esperem que aquest robot amb intel·ligència artificial no coincideixi amb Jason Voorhees. A més, aquest portal explica l'argument de la pel·lícula:


La pel·lícula segueix a Williams, que interpreta a Gemma, una robòtica brillant d'una empresa de joguines que utilitza intel·ligència artificial per desenvolupar, M3GAN', una nina realista programada per ser la millor companya d'un nen i el millor aliat dels pares. Després d'haver guanyat inesperadament la custòdia de la seva neboda òrfena, la Gemma demana l'ajuda del prototip M3GAN, una decisió que té conseqüències inimaginables.


'M3GAN' la dirigeix Gerard Johnstone, qui va sorprendre els fans del gènere de terror amb 'Housebound' (editada en DVD/Blu-ray per la distribuïdora Ediciones setatanou). El guió ve signat pel guionista de 'Malignant' Akela Cooper.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris