La mini-sèrie 'LA CAIGUDA DE LA CASA USHER' de Mike Flanagan comença el rodatge

Netfix ordena produir més terror al director de les sèries "Misa de Medianoche" i "La Maldición de Hill House".


Mike Flanagan ja ha començat a rodar “La Caiguda de la Casa Usher”, la nova adaptació del conte gòtic d'Edgar Allan Poe publicat el 1839. Aquesta producció serà una sèrie i s'estrena a Netflix el 2022 seguint les passes de les anteriors sèries del director, com són "Misa de Medianoche" “La maldición de Bly Manor ” i "La Maldición de Hill House".


Flanagan és un dels millors directors especialitzats en gènere de terror del moment i prova d'això és la constant producció de cinema, tant en format televisiu com cinematogràfic. Gran part de la seva filmografia es desenvolupa a cases on succeeixen fets paranormals i no en serà una excepció aquesta nova min-sèrie de “La Caiguda de la Casa Usher”.


El repartiment inclou noms tan rellevants en el cinema com són Mark Hamill i Frank Langella, a més de Mary McDonell, Carl Lumbley, Carla Gugino, Henry Thomas, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Zach Gilford i Kate Siegel entre altres.


La història explica com un narrador arriba a la casa Usher a petició del seu amic Roderick, que coneix des de la infància, però a qui fa temps que no veu. Quan arriba se'l troba sol i malalt, acompanyat per la seva germana Madeline, que també està malalta. Les causes de la malaltia semblen promogudes per una maledicció a la casa.


Frank Langella interpreta a Roderick Usher, i Mary McDonell és Madeline Usher. Mark Hamill és el narrador i protagonista de l'argument, i per la seva part Carl Lumbley és l'investigador C. Auguste Dupin.


La notícia de l'inici del rodatge de “La Caiguda de la Casa Usher” de Mike Flanagan l'ha donat a conèixer la dona del director Kate Siegel a través de Twitter, amb una fotografia del set de rodatge. És aquesta:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris