MEGABOA: Una serp gegant ataca al tràiler oficial

Asylum presenta un nou film de terror de baix pressupost protagonitzat per Eric Roberts.


Ens declarem fans incondicionals de las pel·lícules de la productora Asylum. És el pitjor(millor) cinema de terror que es fa a l'actualitat, y prova d'això és el darrer film que han creat, titular Megaboa.


Es tracta d'una monstermovie sobre una serp gegant de 50 peus de llarg, protagonitzada pel nominat a un Oscar Eric Roberts (Runaway Train), Joe Herrera (Inheritance), Emilia Torello (Mr. Mercedes).


No cal donar masses voltes sobre els detalls de la producció. Dirigida per un operari de l'empresa, com es Mario N. Bonassin (Alien Conquest) adaptant un guió escrit per Alex Heerman (Airliner Sky Battle).


La història se situa en un viatge a Colòmbia, on un grup d'estudiants universitaris s'endinsa a la selva tropical per buscar dibuixos rupestres. Però una boa constrictor de cinquanta peus que es pensava extinta s'amaga entre els brots, famolenca de sang.


I sang és la que esperem veure a Megaboa. Mireu el tràiler oficial:Estrena a cinemes i plataformes d'Estats Units el 31 de desembre de 2020.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris