'OCCHIALI NERI' de Dario Argento serà presentat a la Berlinale 2022

El nou giallo de Dario Argento està protagonitza per Ilenia Pastorelli, a més d'Asia Argento i Andrea Zhang. Participa al Festival de Berlín fora de competició.


El giallo 'Occhiali Neri' de Dario Argento serà presentat al Festival Internacional de Berlín 2022 (Berlinale), que se celebrarà entre el 10 i 20 de febrer a la capital alemanya.


Aquest thriller està protagonitzat per l'actriu Ilenia Pastorelli, a més d'Asia Argento i Andrea Zhang, en el que és una coproducció entre Itàlia i França. 'Occhiali Neri' tindrà la seva presentació mundial a la Berlinale fora de competició.


Aquesta serà la cinquena pel·lícula que dirigeix Dario Argento i compta amb la seva filla Asia Argento al repartiment, després de 'Trauma', 'El síndrome de Stendhal', 'El fantasma de la òpera' i 'La Mare del Mal'.


Aquest film servirà per retrobar Dario Argento amb el giallo, que és el subgènere cinematogràfic que el va veure créixer com a director de cinema, amb films tan destacats com 'El Pájaro de las Plumas de Cristal', 'Rojo Oscuro' o 'Tenebre'. Esperem retrobar amb la millor versió del director italià i que esborri els fantasmes dels seus films més recents i que han estat fallits, com 'Dràcula 3D' o 'La Mare del Mal'.


Més informació a la web oficial de la Berlinale.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris