Passareu por al tràiler de LAST RADIO CALL

Un hospital abandonat on succeeixen fenòmens paranormals és on es desenvolupa l'acció d'aquest film de terror dirigit per Isaac Rodríguez.


Si, passareu por. És el nou treball del director nord-americà Isaac Rodríguez, que seguint el mateix estil de films anteriors com Deadware i Unknown Visitor, torna a apostar pel format narratiu del “metratge trobat”. La seva nova incursió al gènere de terror portarà a l'espectador a descobrir uns rituals sinistres a dins d'un hospital encantat.


La pel·lícula se centra en l'oficial David Serling, que va desaparèixer a l'hospital abandonat Yorktown Memorial el 30 de juny de 2018. Un any després, la seva dona contracta un equip de filmació per ajudar a descobrir què va passar realment aquella nit. Ho faran utilitzant la càmera corporal recuperada del David, però això només la durà a descobrir un secret fosc...


Isaac Rodríguez i Cynthia Bergen han produït Last Call Radio.


El repartiment inclou els actors Sarah Froelich, Jason Scarbough, June Griffin Garcia, Ali Alkhafaji, KeeKee Takatsuki, Bert Lopez, i Makayla Rodriguez.


Last Call Radio s'estrena només a plataformes dels Estats Units el 14 de gener. Però creiem que el seu atractiu estètic així com la seva concepció de l'horror que sembla funcionar veient el tràiler, ens fa sospitar que la pel·lícula pot tenir una major sortida comercial de caràcter internacional. Si més no ho desitgem. Mireu el tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris