'The Unhealer': Pòster i Tràiler oficial del thriller sobrenatural de Martin Guigui

Natasha Henstridge (Species) i Lance Henriksen (Aliens) protagonitzen el thriller de ciència-ficció The Unhealer. Estrena el 8 de juny en DVD/Blu-ray.


Shout! Studios, Scream Factory i VMI Worldwide llançaran el mercat la pel·lícula The Unhealer, un thriller de ciència-ficció protagonitzat per Natasha Henstridge (Species) i Lance Henriksen (Aliens).

El 8 de juny s'estrena amb DVD/Blu-ray i Digital. Qui opti pel format físic, l'edició inclou contingut extra, com ara entrevistes, escenes alternatives/ampliades, escenes eliminades, etc. No s'ha confirmat si tindreu àudio o subtítols en castellà.

Martin Guigui (Beneath the Darkness) dirigeix, escriu i produeix The Unhealer.

SINOPSI: Un adolescent assetjat guanya els mitjans per defensar-se quan una curació fallida li atorga poders sobrenaturals. Quan els seus torturadors de tota la vida fan una broma que causa la mort d'algú que estima, l'adolescent utilitza les seves noves habilitats per venjar-se i emprèn un enrenou sagnant per passar comptes.

El repartiment ho completa Adam Beach (L'Esquadró Suïcida, Cowboys & Aliens), Branscombe Richmond (El Rei Escorpí), i l'estrella de TikTok Elijah Nelson (S.W.A.T.), Kayla Carlson (Why Women Kill) i Chris Browning (Westworld).

Segons Shout! Studios a la seva nota de premsa, "Qualsevol fan del clàssic Stephen King definitivament hauria de veure The Unhealer" (Joanna K. Neilson, Horror DNA) [...] es desenvolupa amb divertides sorpreses i sang "com una d'aquestes brillants pel·lícules de Wes Craven a meitat de la seva carrera".

The Unhealer és una producció d'Horror Business Films en associació amb 7 Idees, Gard Dog Productions, Sunset Pictures, i Bloodstone Films.

Tràiler oficial The Unhealer



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris