'VAMPIRAS' és la nova pel·lícula d'Ivan Mulero

Un film d'acció i terror sobrenatural amb ecos a Abierto hasta el Amanecer que ara mateix es troba en ple rodatge.


El director català Ivan Mulero treballa en una nova pel·lícula titulada 'Vampiras', un llargmetratge d'acció i terror que ara mateix s'està rodant entre els Estats Units i l'Estat espanyol. Aquest film és l'adaptació d'un guió escrit a quatre mans per ell mateix i pel dibuixant de còmics El Torres.

Pel que fa a l'argument, el director comenta en declaracions en exclusiva que "'Vampiras' és un thriller d'acció fantàstic amb ecos a 'Abierto hasta el Amanecer', i és la història de tres vampires a Los Angeles que descobreixen un secret del passat que les uneix a la vegada que estan sent perseguides per un senyor de la droga."

Gold Heart Productions ha finançat la pel·lícula. Aquesta productora va realitzar un curtmetratge del mateix títol del qual Ivan Mulero i El Torres s'han inspirat per a la pel·lícula. Sobre aquest fet es refereix també el director "El curt era un teaser d'una idea sobre vampires. El Torres i jo vam reescriure tot i ara la historia es completament diferent. Comparteix el títol i poc mes. Quan la productora de la pel·lícula Anais Valley va aixecar el projecte vam entrar nosaltres al guió i es va crear una historia totalment nova."


La fundadora de Gold Heart Productions és Bruna Rubio. Ella és la creadora conceptual de 'Vampiras' i a més exerceix com a productora executiva. Podeu conèixer més sobre ella i la productora a la web oficial.


A continuació podeu veure el curtmetratge 'Vampiras':



La relació entre Ivan Mulero i El Torres ve de lluny, quan el cineasta va adaptar al cinema els còmics 'Camisa de Fuerza' i 'Hoy me ha pasado algo muy bestia' (novel·la original de Daniel Estorach). Van ser dos curtmetratges.

Els darrers projectes del director van ser, primer, una altra adaptació al cinema d'un còmic: 'Tigre Callejero', l'adaptació al llargmetratge del còmic de culte d'Ertito Montana. Posteriorment, va presentar un curt titulat 'Parcas', amb Santiago Segura, el qual ha obtingut nombrosos premis internacionals.

Esperem amb moltes ganes 'Vampiras'. Us deixem amb algunes imatges del rodatge:







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris