Violència i depravació a 'THE SADNESS', pel·lícula de terror taiwanesa [Tràiler]

Raven Banner ha comprat els drets de distribució internacional de The Sadness, a l'European Film Market (EFM).


Raven Banner ha adquirit els drets de distribució internacional de The Sadness, una pel·lícula de terror de Taiwan. Ell també ha servit per veure el seu tràiler, el qual ens ha deixat bocabadats per les seves terrorífiques imatges, brutalitat gore i demència dels seus personatges.

El director taiwanès Rob Jabbaz escriu i dirigeix ​​The Sadness, el seu debut al llargmetratge. Com es pot apreciar a l'argument, les referències a l'actual situació de pandèmia són evidents:

Després d'un any de combatre una pandèmia amb símptomes relativament benignes, una nació frustrada finalment abaixa la guàrdia. Aquí és quan el virus muta espontàniament, donant lloc a una plaga que altera la ment. Als carrers esclata la violència i depravació, ja que els infectats es veuen obligats a representar les coses més cruels i espantoses que se'ls acudeixen. Assassinat, tortura, violació i mutilació són només el començament. Una jove parella es veu empesa al límit del seny mentre intenten reunir-se al mig del caos. L'era de la civilització i l'ordre no existeix.


Regina, Tzu-Chiang Wang i Berant Zhu protagonitzen la pel·lícula.

Raven Banner ha comprat The Sadness a l'European Film Market (EFM), que se celebra entre l'1 i el 5 de març de 2021 en el marc del Festival de Berlín. Veient aquest tràiler, normal que s'hi hagin interessat:  



Font: BD

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris