“CROSS OF SEVEN JEWELS” arriba en Blu-ray a través de TetroVideo

Aquesta pel·lícula de culte italiana arribarà per primer cop en Blu-ray, amb una edició restaurada que parteix d'una exploració 4K del negatiu original de la bobina en 35 mm.


La distribuïdora italiana especialitzada en cinema de terror TetroVideo, ha anunciat un nou llançament pel seu catàleg. Es tracta de “Cross of seven jewels (també coneguda com a "La croce dalle 7 pietre" i "Il lupo mannaro contro la camorra"), una pel·lícula italiana del 1987 dirigida, escrita i protagonitzada per Marco Antonio Andolfi, aquí acreditat com a Eddy Endolf.


Cross of seven jewels” sortirà al mercat internacional en Blu-ray per primer cop amb una edició restaurada. La pel·lícula ha estat restaurada a partir d'una exploració 4K del negatiu original de la bobina de 35 mm, realitzada exclusivament per TetroVideo, supervisada i aprovada per Luce Cinecittà.


Per a quin no conegui encara aquest film de culte italià, direm que és una producció G. C. Pictures distribuïda a sales de cinema d'Itàlia el 1987. La història la protagonitza Marco Sartori (Marco Antonio Andolfi), un home que es converteix en un home llop sàdic després de ser maleït per una societat de màgia negra. Només un collaret de joies que porta pot aturar les transformacions, però un dia li roben el preciós amulet mentre feia un viatge de Nàpols a Roma.


Des de 1987 que “Cross of seven jewels” no estava disponible pel públic europeu. Ara bé, a Àsia sí. I és que després de l'estrena del film, Andolfi va reeditar la pel·lícula el 1995 per al mercat asiàtic i la va tornar a estrenar amb el nom “Talisman”. Aquesta versió de la pel·lícula incloïa imatges de documentals, filmacions de notícies i fins i tot de la pel·lícula “The Serpent and the Rainbow” de Wes Craven!


Tanmateix, l'any 2007, Eddy Endolf va dirigir una seqüela titulada "Riecco Aborym", però ja amb menys èxit i interès del públic que l'anterior.


El Blu-ray de “Cross of seven jewels” portarà nombrós contingut extra facilitat per Luca Ruocco d'InGenereCinema, incloent-hi entre d'altres “Talisman” i la seqüela “Riecco Aborym”.


Encara no s'ha anunciat cap data de llançament.



Extras del Blu-ray “Cross of seven jewels”:


–Galeria d'art.

–Galeria fotogràfica Marco Antonio Andolfi (fotos extretes dels arxius de M. A. Andolfi i Luca Ruocco).

–“Cross of Seven Jewels” – Tràiler oficial.

–Escena suprimida.

–“Jekyll/Hyde” (Curtmetratge) de Luca Ruocco i protagonitzada per Eddy Endolf.

–Comentari d'àudio de Luca Ruocco i Ivan Talarico.

–“En resum: Marco Antonio Andolfi” de Luca Ruocco.

–“Riecco Aborym”(migmetratge) dirigida per Marco Antonio Andolfi.

–“Riecco Aborym” – Luca Ruocco Backstage.

–“Riecco Aborym” – Tràiler.

–“Riecco Aborym” – Galeria de fotos (fotos d'Alfonso Spezza).

–“Talisman” (Llargmetratge) - Cross of Seven Jewels (versió alternativa) dirigida per Allan Fleming.

–“Talisman – Tràiler.


No s'han confirmat les pistes d'àudio de l'edició.


Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris