Data d'estrena de 'RENFIELD', el spin-off de 'Dràcula' que prepara Universal

El servent de Dràcula protagonista en una nova pel·lícula de terror d'Universal Pictures, que s'estrenarà a cinemes la primavera del 2023.


R. M. Renfield és un personatge de ficció present a la novel·la Dràcula de Bram Stoker. La història es presenta com un personatge intern a un hospital psiquiàtric, ja que pateix deliris que li impulsen a menjar éssers vius amb l'esperança d'adquirir energia vital. Al final de l'obra resulta que és un súbdit controlat pel Compte Dràcula.


A la pràctica, Renfield és un personatge que li fa la feina bruta i macabra a Dràcula, el vampir més popular de la literatura de terror. I “Renfield” és també el títol de la pel·lícula que prepara Universal Pictures, on donarà protagonisme a aquest personatge secundari a l'obra original de Bram Stoker.


Dirigida per Chris Mcay (La Guerra del Demà) adaptant un guió de Robert Kirkman (The Walking Dead) i Ryan Ridley (Rick i Morty), per ara se saben poques coses sobre la producció. Aquesta que us explicarem ara és la més recent.


La novetat és a l'agenda. 'Renfield' endarrereix l'estrena a sales de cinema el 24 de maig de 2023, quan inicialment estava prevista pel 14 d'abril. Faltarà veure si aquesta data serà en àmbit mundial o només als Estats Units, però en tot cas, els fans de Dràcula no hauran d'esperar gaire més d'un any per veure-la al cinema.


L'argument conta com Renfield es veu obligat a complir totes les ordres del seu amo Dràcula, per molt desagradables que siguin. Però ara, després de segles de servitud, Renfield està preparat per veure si hi ha una vida lluny de l'ombra del príncep de les tenebres.


El personatge Renfield serà interpretat per Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road), i Dràcula l'interpretarà el guanyador d'un Oscar Nicolas Cage.


Awkwafina (Paradise Hills), Shohreh Aghdashloo (24), Ben Schwartz, Adrian Martine,z Bess Rous, i Derek Russo (Mula) completen el repartiment.


Esperem amb moltes ganes aquesta història moderna dels monstres de la Universal.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris