Dos minuts de tràiler d'"OCCHIALI NERI" de Dario Argento

La nou giallo de Dario Argento es pot veure entre els dies 10 i 20 de febrer al Festival de Berlín fora de competició.


Fa un parell de dies vam veure un primer tràiler de vint segons d'“Occhiali Neri”, la nova pel·lícula de Dario Argento. Avui s'ha publicat el tràiler complet de gairebé dos minuts de duració on es demostra que el mestre del terror italià ens té preparada una experiència d'allò més interessant.


A continuació podeu veure el tràiler oficial d'“Occhiali Neri”:



La pel·lícula serà presentada entre els dies 10 i 20 de febrer al Festival de Berlín, el conegut també com a Berlinale. Avui ha arrencat el festival, i avui s'ha publicat el tràiler oficial.


Occhiali Neri” té el següent argument:


Una prostituta obsessionada amb un assassí en sèrie que va fallar en el seu atac contra ella, acull a un jove xinès, la vida del qual també s'ha vist alterada per sempre per les accions del maníac. Ell es convertirà en el seu aliat en una lluita aterridora per acabar amb l'assassí en sèrie per sempre.


Ilenia Pastorelli protagonitza el film, a més d'Asia Argento i Andrea Zhang, en el que és una coproducció entre Itàlia i França.


Dario Argento ha tornat al giallo amb 81 anys, després de dirigir la discutida “Dràcula 3D” i els capítols de la sèrie Masters of Horror Pelts” i “Jennifer”.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris