El giallo 'OCCHIALI NERI' de Dario Argento ja té tràiler

El veterà director italià torna aquest any amb un giallo que serà presentat a la Berlinale 2022. Les actrius Ilenia Pastorelli i Asia Argento protagonitzen el film.


La nova pel·lícula de Dario Argento es titula 'Occhiali Neri', coneguda també en àmbit internacional com a “Black Glasses” i “Dark Glasses”, ja disposa de tràiler i pòster oficial quan falten uns dies a que es projecti a la Berlinale en el que serà la seva presentació mundial.


El director de "Suspiria", "Tenebre" i "Profondo Rosso", entre tants altres films, torna a l'actualitat als 81 anys per a presentar en els pròxims dies un nou treball que remet als seus orígens cinematogràfics lligats al subgènere giallo. El seu darrer film va ser “Dràcula 3D”, a més dels capítols “Pelts” i “Jennifer” de la sèrie de terror Masters of Horror creada per Mick Garris.


'Occhiali Neri' té el següent argument:


Una prostituta obsessionada amb un assassí en sèrie que va fallar en el seu atac contra ella, acull a un jove xinès, la vida del qual també s'ha vist alterada per sempre per les accions del maníac. Ell es convertirà en el seu aliat en una lluita aterridora per acabar amb l'assassí en sèrie per sempre.


El tràiler publicat és molt breu, d'uns 20 segons, però podem apreciar tota la iconografia del giallo, com és la identitat oculta de l'assassí, guants de pell, assassinats, crits, molta sang i sensualitat. A més, el tràiler indica que 'Occhiali Neri' s'estrenarà a cinemes italians el 24 de febrer.



Uns dies abans la pel·lícula serà presentada fora de competició al Berlín Film Festival (Berlinale) entre els dies 10 i 12 de febrer. Estarem atents a les primeres opinions del públic i premsa que la vegi.


Ilenia Pastorelli protagonitza el film, a més d'Asia Argento i Andrea Zhang, en el que és una coproducció entre Itàlia i França.


El pòster oficial d''Occhiali Neri' és un homenatge a "They Live" de John Carpender:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris