El misteriós slasher "BODIES, BODIES, BODIES" produït per A24

Els creadors de Hereditary i Midsommar portaran als cinemes d'aquest 2022 un slasher que serà presentat d'aquí a un mes, al SXSW Film Festival.


"Bodie Bodies Bodies" és el títol d'un slasher produït per A24 (Midsommar) escrit per Kristen Roupenian, i que el març del 2018 aquesta productora va comprar. La pel·lícula es va rodar l'any passat amb la directora Halina Reijn i en el SXSW 2022 es podrà veure en primícia mundial.


Aquesta imminent presentació al públic de "Bodies Bodies Bodies" ha implicat el llançament de la primera imatge oficial, i com a bon slasher ens mostra un grup de quatre noies joves amb aspecte de no està passant un bon moment.


El guió va ser descrit d'una manera recargolada que ens fan imaginar en el repulsiu “terror elevat”, però bé, us les compartim amb vosaltres. El film oferirà "una major sensibilitat cap al desenvolupament del personatge i la dinàmica social d'una manera subversiva".


I a través de Fangoria hem conegut la sinopsis:


Quan un grup de de joves de 20 anys rics planeja una festa en una mansió familiar remota, la festa es torna mortal amb aquesta mirada fresca i divertida sobre punyalades per l'esquena, amics falsos i una festa que ha anat molt, molt malament.


El repartiment juvenil inclou Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, Rachel Sennott, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders , Conner O'Malley i Lee Pace (Guardians de la Galàxia).


Font: Fangoria

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris