La 9a edició del Galacticat tindrà la bruixeria com a protagonista

La bruixeria serà el leitmotiv de la 9a edició del Galacticat, el Festival de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent, que se celebrarà entre els dies 15 i 21 d'agost als cinemes Majèstic de Tàrrega.


El festival té previst projectar unes 80 pel·lícules entre treballs curts i llargs, i s'exhibiran de forma híbrida, tant en format presencial com en streaming a través de la mateixa plataforma del festival. Com a novetat aquest any, el Galacticat tindrà una Secció oficial de Documental, sumant-se així a la Secció oficial de Llargmetratges i les Seccions oficials de Curtmetratges.


I de la mateixa manera que altres anys, el Galacticat projectarà clàssics del cinema de terror proporcionats per la distribuïdora AMP.


Una altra novetat destacada serà una torbada de talents de l'escena cinematogràfica de gènere fantàstic a Tàrrega. Seran unes jornades de networking en què directors, guionistes, productors i distribuïdors podran presentar les seves propostes i mirar d'executar-les. Galacticat pretén amb això impulsar el gènere fantàstic i terror al territori fent connectar cineastes amb empreses del sector.


En les pròximes setmanes i mesos s'anirà desvetllant el corpus sencer del programa de la 9a edició del Galacticat. A la capçalera teniu el cartell de l'edició.


Web oficial



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris