La fi del món de "SILENT NIGHT" té finals alternatius

La distribuïdora RLJE Films llançarà al mercat el DVD i Blu-ray de Silent Night amb abundant contingut extra. Vértice Cine distribueix la pel·lícula a l'estat espanyol.


Són molts els que coincideixen que “Silent Night” és la millor pel·lícula del 2021, més enllà de gèneres cinematogràfics. Aquest debut al llargmetratge per part de la directora britànica Camille Griffin que barreja l'humor i el drama en un context apocalíptic, avui torna a ser notícia amb el llançament en DVD i Blu-ray.


Aquest llançament als Estats Units per part de RLJE Films el 8 de març de 2022 avui és notícia, ja que les distribuïdora ha anunciat que el format físic de la pel·lícula aportarà finals alternatius a més d'escenes suprimides i ampliades.


La distribució de “Silent Night” a l'estat espanyol és a través de Vértice Cine, i per ara no hi ha data confirmada del llançament al mercat de la pel·lícula en DVD i Blu-ray, ni tampoc -si ho fa-, de si aportarà el mateix contingut extra de l'edició nord-americana.


Protagonitzada de Keira Knightley, la pel·lícula planteja un sopar de Nadal on d'una manera elegant i peculiar una família i amics afronten la seva última nit en vida.


Silent Night” va guanyar el premi al Millor Guió del Festival de Sitges 2022.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris