La sèrie "ONE PIECE" d'acció real de Netflix comença el rodatge

Els actors que interpreten Ruffy, Roronoa Zoro, Nami, Usopp i Sanji han començat a rodar la sèrie One Piece.


La conta de Twitter 'Netflix Geeked' ha confirmat que Netflix ha començat la producció de la sèrie d'acció real “One Piece”, l'adaptació al cinema del popular manga d'Eiichiro Oda. L'anunci ha anat acompanyat d'unes fotografies del set de rodatge on es veuen els actors.



El productor executiu de la sèrie és Steven Maeda, i ja el diumenge va deixar un comentari a Twitter on deia “El dia del començament...”, acompanyat d'una imatge d'un clauer amb el barret del personatge Luffy. Posteriorment, va penjar una altra imatge on es veia la seva cadira al set de rodatge on indica la seva posició a la producció, com a “productor executiu”.


Aquesta sèrie live action és una coproducció entre els estudis Netflix, Tomorrow Studios i Sunrise. És nord-americana, i principalment també els actors que interpreten als personatges:


Iñaki Godoy és Ruffy



Mackenyu és Roronoa Zoro



Emily Rudd és Nami



Jacob Romero Gibson és Usopp


Taz Skylar és Sanji


Tomorrow Studios és l'estudi que s'encarregarà de crear la sèrie “One Piece”. El guió l'ha escrit Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.), i el productor és Marty Adelstein (Prison Break, Teen Wolf).


El productor Adelstein va declarar a la Jump Festa l'any 2017 a través d'un vídeo que l'adaptació de la sèrie “One Piece” per Hollywood començarà amb l'arc East Blue i "a partir d'aquí s'ampliarà". Adelstein també va declarar que la sèrie promet crear "una veritable One Piece" després que va parlar del projecte amb Oda personalment.


A IMDB trobem la sinopsi oficial:


Una versió alternativa de la Terra, i que actualment es troba enmig de l'"Edat d'Or dels Pirates". Els despietats pirates degollats governen els mars, i només els més forts tenen l'oportunitat de reclamar el mític tresor conegut com "One Piece" que va deixar enrere el pirata més gran de tots, Gol D. Roger. Anys després de la mort de Gold Roger, un nen jove anomenat Monkey D. Luffy somia amb formar la seva pròpia tripulació, trobar One Piece i declarar-se Rei Pirata. Després de menjar una fruita del diable que li atorga a en Luffy el poder de fer que el seu cos sigui com una goma, li dóna una força i agilitat enormes. Quan finalment en Luffy arriba a la majoria d'edat, s'embarca des del poble de Foosha a East Blue i s'endinsa en la seva gran aventura per convertir-se en el proper rei pirata.


"One Piece" és un manga d'Eiichiro Oda adaptat a sèrie d'anime per Toei Animation. El manga va començar a publicar-se a la revista Shōnen Jump l'any 1997 i l'adaptació a anime es va començar a emetre l'any 1999.


A Catalunya, a les Illes Balears i al País Valencià va arribar a càrrec de l'editorial Planeta d'Agostini, tot i que en llengua castellana. La sèrie d'anime s'ha emès en català per l'extint canal K3 de Televisió de Catalunya, i més tard pel Canal 3XL i pel canal Super3.


Cowboy Bebop” ha estat la darrera adaptació al cinema amb personatges reals per part de Netflix d'una sèrie japonesa, en aquest cas una d'animació. Després d'estrenar la primera temporada la companyia ha confirmat que no hi haurà una segona.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris